Belt and Road Countries Have Huge Solar Energy Potential

Bælte- og vejlande har stort potentiale for solenergi

Bælte- og vejinitiativet er et ambitiøst projekt, der udvider Kinas handels- og industrielle rækkevidde til resten af ​​Asien og verden. 126 lande, der er hjemsted for ca. 1,1 milliarder mennesker, har underskrevet som partnere til initiativet.

2019.10
At opbygge al den nye infrastruktur og anspore til industriel udvikling, handel og international handel langs Bælt og Vej har givet anledning til bekymring over energi og potentialet for en enorm stigning i drivhusgasemissioner (GHG), hvis fossile brændstoffer er Bæltens og Vejens primære energiressource .
Forskerne ser et omkostningseffektivt, mere bæredygtigt alternativ til ren energi. Solenergi kan tjene som et alternativ til kul. Et internationalt team ledet af kinesiske forskere fandt, at aflytning af solenergi og forbedring af grænseoverskridende samarbejde kunne hjælpe lande, der deltager i Belt and Road Initiative (BRI), med at springe ind i en fremtid med lavt kulstofindhold.

10
Solenergi er rigelig i hele BRI-regionen og er et alternativ til bæredygtig energi med hensyn til at mindske stigningen i drivhusgasemissioner og opvarmning af de globale gennemsnitstemperaturer. Bælte- og vejinitiativet er en mulighed, da det skaber en ramme for samarbejde mellem lande, foreninger og industrier. Solenergi kan også frigøre et enormt potentiale i denne proces.


Indlægstid: 28. oktober 2019
x
WhatsApp Online Chat!