Сончевата светлина, сончевата светлина производителот, сончевата светлина Кина - Suntisolar

ЗА НАС

Основана е во 2010 година, Suntisolar е на високо-технолошка компанија специјализирана во R & D и производството на соларни осветлување и сродните соларна производи. Високо-технолошки компании е GR201637000511 бр.

Како бренд светилка high-end специјално дизајнирани за комерцијални осветлување и архитектонски осветлување, Suntisolar главно комбинација соларната енергија и LED технологија со водечките индустриски дизајн и дизајн на колото, и ги носи на најдобрите зелени заштеда на енергија и решенија за осветлување за глобалната клиенти.

ПРОИЗВОДИ

x
WhatsApp Онлајн Chat!