TENTANG KAMI

Didirikeun taun 2010, Suntisolar nyaéta parusahaan tinggi-tech husus di R & D jeung produksi cahaya surya jeung produk surya patali. Luhur-tech perusahaan No. nyaeta GR201637000511.

Salaku brand lampu tinggi-tungtung dirancang husus pikeun cahaya komérsial sarta cahaya arsitéktur, Suntisolar utamana ngagabungkeun tanaga surya sarta téhnologi LED kalayan design Industri anjog jeung desain circuit, sarta brings nu pangalusna hemat energi héjo sarta cahaya solusi ka konsumén global.

produk

WhatsApp Online Chat!