Dritë diellore, diellore Drita Prodhuesi, diellore Drita China - Suntisolar

RRETH NESH

Themeluar në vitin 2010, Suntisolar është një kompani të teknologjisë e specializuar në R & D dhe prodhimin e ndriçimit diellor dhe produkteve të përafërta diellore. High-tech Enterprise No. është GR201637000511.

Si një markë llambë të lartë fund projektuar posaçërisht për ndriçim komerciale dhe ndriçim arkitektonike, Suntisolar kryesisht kombinon energjinë diellore dhe teknologji LED me dizajn kryesor të industrisë dhe dizajn qark, dhe i sjell të mira të kursimit të gjelbër të energjisë dhe ndriçimit zgjidhje për konsumatorët globale.

PRODUKTET

x
WhatsApp Online Chat!