Çfarë Ndikojnë diellore Street Light jetëgjatësi

Në vitet e fundit, vëmendje gjithnjë e më shumë i është kushtuar drita diellore rrugë në projektet e ndriçimit të rrugëve. drita diellore rrugë janë kursimit të energjisë, mjedis miqësor, të lehtë instalimin, dhe efekte të shkëlqyera ndriçimit. Rruga diellore kursimit të energjisë llambat jo vetëm që realizon përmirësimin e mjedisit të ndriçimit rrugor dhe reduktimin e emetimit të karbonit, por gjithashtu ka një domethënie të rëndësishme për krijimin e qytete të ulët të karbonit dhe përmirësimin imazh të veçantë të qytetit.

me cilësi të lartë drita diellore rrugë nuk janë të lirë, ata kanë për t'i bërë ballë motit ekstrem të tilla si stërvitjen e vazhdueshme, stuhi, stuhi. Për të zgjatur më tej jetën e shërbimit llamba është shumë e rëndësishme.

1

llampat më rrugë diellore miratojë LED burimet e dritës për të reduktuar konsumin e energjisë dhe për të siguruar jetë të gjatë shërbimi. Nëse ju doni për të përmirësuar jetëgjatësinë e llambave diellore, ajo duhet të sigurohet se llambat rrugë instaluar patate të skuqura LED cilësi të lartë dhe të shkëlqyer të projektimit shpërndarje të ngrohjes. Temperatura e lartë do të reduktojë jetën LED.

Bateria është pjesë e rëndësishme e një rrugë dritë diellore. Për të marrë jetë më të gjatë të drita diellore rrugë, është e nevojshme për të zgjedhur bateri litium me cilësi të lartë dhe për të shmangur ngarkimi i tepërt apo mbi detyrimesh nëpërmjet kontrollit MPPT. Përveç kësaj, moduli bateria duhet të mbyllen mirë për të parandaluar shi dhe pluhurin nga hyrja. Minimum klasën mbrojtja do të jetë IP 65.

shkalla e lartë e këmbimit panel diellor të cilat nuk janë ashed lehtë duhet të përdoret. Nëse panele diellore grumbulluar shumë pluhur, efikasiteti i akuzuar do të preken. Me furnizim të pamjaftueshëm të energjisë elektrike për kohë të gjatë, llamba do t'i shoi apo edhe më keq nuk mund të deri të lehta për një natë të tërë. Në këtë rast, është e nevojshme për të pastruar panele diellore. Vetë pastrim dritë diellore do të efektshme të zgjidhur këtë problem.

MPPT kontrollues është truri i një dritë diellore. Një kontrollues i mirë diellore mund të sigurojë funksionimin e sistemit të ndriçimit më të qëndrueshme dhe për të mbrojtur të gjitha modulet nga dëmtimet e mundshme. Ajo do të përcakton jetën e shërbimit dhe kostos ekonomike të sistemit të ndriçimit rrugë diellor.

Krahasuar me dritat e rrugës elektrike, llampat diellore rrugë nuk kanë nevojë për kabllot paraqitjen, por linjat lidhëse në mes të komponentëve duhet të jetë në cilësi të mirë dhe prova e ujit. Lidhjet lirshme ose plakjen e linjave duhet të shmanget.

Suntisolar është i përkushtuar për të ofruar produkte me cilësi të lartë ndriçimi rrugor diellore për klientët tanë me vlerë. Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni nëse jeni të interesuar në produktet tona.


Ora Post: Apr-01-2020
WhatsApp Online Chat!