How to choose good All In One Solar Street Light

Si të zgjidhni Dritën e Rrugës Të Gjithë Në Një Diellore

Drita Rrugore Diellore është bërë një zgjedhje e mirë për zonat pa furnizim me energji elektrike zona të pazhvilluara. Dhe All In One Solar Street Light (AIO) është bërë gjithnjë e më e popullarizuar për shkak të instalimit dhe mirëmbajtjes shumë më të përshtatshme krahasuar me atë të Veçantë. Por ka edhe disa probleme për AIO Type, dhe disa hile nga furnitorët ekzistues.

 

Problemet:

1. Këndi i instalimit. Krahasuar me Rrugën e Dritës Diellore të Veçantë, këndi i instalimit të Panelit Diellor i llojit AIO nuk mund të rregullohet lirshëm, është problem nëse paneli diellor instalohet përsëri në rrezet e diellit.

247

2. Ditë alternative nën ditë me shi. Duke marrë parasysh peshën dhe rezistencën e erës të tipit AIO, madhësia e panelit diellor është e kufizuar, tani paneli diellor maksimal është 140W nga Suntisolar. Kështu, kapaciteti i ruajtjes së baterisë është i kufizuar, kështu që ditët me shi dhe me re janë një problem për AIO, kështu që disa furnizues përdorën sensorin për të zgjatur netët e punës nën ditë të vazhdueshme me shi, por sensori nuk është aq i zgjuar sa makinat të kalojnë shpejt.

3. Rrezatimi i nxehtësisë LED. Vëmendja e tepërt nga pamja ose bukuria e LED, por injoroni rrezatimin e nxehtësisë të LED, i cili vendos jetën e punës LED dhe mirëmbajtjen e lumenit drejtpërdrejt.

4. Kosto e lartë e mirëmbajtjes. Shumë rërë ose papastërti do të mbulonte në panelet diellorë pas disa kohësh, veçanërisht në zonat afrikane. Nga njëra anë ul efikasitetin e karikimit në masë të madhe, nga ana tjetër, është një kosto e lartë për të pastruar papastërtitë ose rërën manualisht.

 

Truket:

1. Bateria. Disa furnitorë miratojnë bateri të dorës së dytë nga makinat elektrike për çmim më të ulët, aftësia e ruajtjes së baterisë bie shumë shpejt. Kjo është e vështirë për klientët të gjykojnë nga pamja e jashtme.

2. Watts nominale. Orët e punës vendosen kryesisht nga kapaciteti i baterisë, por kapaciteti i baterisë vendoset nga vatët e panelit diellor. Pra, madhësia e panelit diellor përcakton fuqinë përfundimtare të punës LED. Sipas standardit të industrisë, Paneli Diellor duhet të jetë së paku 20W më i lartë se Fuqia LED. Për shembull, LED 100W duhet të përputhet me Kolegjet Diellore 120W. Por disa furnitorë miratojnë 80W apo edhe 70W për 100W LED. Këto 100W nominale janë vetëm 60W ose 50W sipas standardit të industrisë.

 

Zgjidhjet SUNTISOLAR:

1. Këndi ynë i Modulit LED është i rregullueshëm, kjo mundëson që këndi i panelit diellor të rregullohet lirisht edhe të instalohet përsëri në rrezet e diellit. Garanton efikasitetin e karikimit të panelit diellor. Për më tepër, ka një radiator të ngurtë alumini për ngrohjen e modulit tonë LED, ai zgjat jetën e punës LED shumë.

2. Duke miratuar panelin e madh diellor dhe madhësinë e baterisë, dhe kontrolluesin MPPT për të garantuar produkte që punojnë të paktën 3 ditë nën ditët e vazhdueshme me shi.

3. Sistemi i Vetë Pastrimit i zhvilluar posaçërisht për tregun Afrikan për të pastruar automatikisht papastërtitë dhe rërën, ai rrit efikasitetin shumë dhe pa mirëmbajtje plotësisht.

 Vetë Pastrimi diellore Street Light

4. Suntisolar miraton një bateri litiumi të klasës dinamike, e cila është saktësisht e njëjtë me baterinë e makinës elektrike. Dhe ka një kuti të veçantë baterie alumini që përmirëson shkallën e mbrojtjes në IP 66.

5. Suntisolar ndjek në mënyrë rigoroze standardin e industrisë që paneli diellor duhet të jetë së paku 20w më i lartë se Moduli LED, ne garantojmë që produktet tona të punojnë 12 orë nën fuqinë e plotë të punës pa sensor.

 

Si të zgjidhni një Dritë Rrugore Dielli Të Gjithë Në Një?

1. Shikoni Pamjen. Ka akoma shumë furnitorë që përdorin myk të gjeneratës së parë, i cili është myk publik, për të gjithë në një dritë dielli diellore. Nga njëra anë, madhësia e baterisë është e kufizuar nga dhoma e hollë brenda shtëpisë së aluminit, kapaciteti i baterisë është gjithashtu i kufizuar. Nga ana tjetër, nuk ka asnjë kuti të vetme baterie për baterinë, shkalla e mbrojtjes është vetëm IP54. Së treti, drita është e disponueshme nga furnitorë të ndryshëm, shitës me shumicë ose shitje me pakicë, kontraktorët do të kenë konkurrencë të fortë të çmimeve nga konkurrentët.

Problemet-dhe-truket-në-të-gjitha-në-një-diellore-rrugë-dritë-industri-3

2. Matni madhësinë e panelit diellor dhe llogaritni vatët e panelit diellor. Nëse fuqia e panelit diellor është më e ulët se fuqia nominale LED, koha maksimale e punës nën fuqinë e plotë është 10 orë. Lëre më të punosh 3 ditë alternative me shi.

Problemet-dhe-truket-në-të-gjitha-në-një-diellore-rrugë-dritë-industri-3-

3. Shikoni Detajet, përfshirë materialet e modulit LED, kontrolluesin, baterinë, telat, mëngën

Problemet-dhe-truket-në-të-gjitha-në-një-diellore-rrugë-dritë-industri-4

4. Mënyra më e mirë është krahasimi i mostrës, do të ishte e lehtë të gjykohet se cila është më e mirë.

SUNTISOLAR ALSHT AL GJITHMON GATISHT T TO FURNIZIMIT JU NR.1 T ALL GJITHA N IN NJ ONE DRITT DIREKT N INDUSTRI.

 


Koha e postimit: nëntor-09-2019
x
WhatsApp Online Chat!